Datum: Dinsdag 25 oktober
Tijd: 19:30- 22:00
Locatie: Rietveld Theater, Rietveld 49 Delft.

Samen zoeken we naar kansen voor Delftse jongeren en onze stad!

Youthbank Delft gelooft dat jongeren in staat zijn zelf hun gemeenschap en leefomgeving te verbeteren. Met een donatiebudget van €5000,- jaagt de groep, bestaande uit jongeren tussen de 13-25 jaar, ideeën van andere jonge Delftenaren aan. De gouden regel van Youthbank is dat jongeren zélf beslissen en doen.

Om initiatief van jongeren te faciliteren is veel meer nodig dan alleen geld. Youthbank Delft maakt zich daarom ook sterk om hen te ondersteunen in netwerk en kennis.

“It takes a village to raise a child”
Youthbank Delft is maart 2016 van start gegaan en sindsdien volop aan het groeien. De afgelopen maanden hebben we gemerkt dat er veel animo uit alle hoeken van onze stad is om Delftse jongeren te ondersteunen. Youthbank doet graag een beroep op al deze kennis en ervaring en brengt deze graag samen.

Op 25 oktober organiseren we daarom YOUTHBANK: DELFT DENKT MEE. Van buurtwerker tot ondernemer: elke betrokken Delftenaar of professional werkzaam in Delft is welkom op deze avond!

Op deze avond leggen we kort het Youthbank concept uit en vertellen we wat we tot nu toe hebben gedaan. Daarna gaan we snel aan de slag om samen met u te onderzoeken hoe we het nóg beter kunnen doen.

U hoeft zich alleen aan te melden via dit formulier, wij zorgen voor een energieke inspirerende bijeenkomst!

Wij hopen u graag te ontmoeten!

DELFT DENKT MEE! 25 oktober in het Rietveld Theater